Magyarország legkedvezőbb hitelkonstrukciója fiataloknak az RVA-nál

Fiatal vállalkozóknak szóló szolgáltatáscsomagot dolgozott ki a Székesfehérvári Regionális Vállalkozásfejlesztési Alapítvány: a lehető legkedvezőbb hitelkonstrukció mellé egy éves ingyen mentorálást, ingyenes e-learning képzést és ajándék tankönyvet adnak, hogy könnyebb legyen megtenni az első lépéseket.

RVA_up_1.jpg

Fiatalos lendületet és dinamizmust adhatnak vállalkozásuknak a kezdő vállalkozók az RVA új szolgáltatáscsomagja jóvoltából. A 35 év alatti vállalkozók számára kidolgozott csomagban kedvező hitelkonstrukció, ingyen tankönyv és e-learning, valamint egy éves ingyen mentorálás is szerepel.

„Az RVA számára mindig is kiemelt cél volt a fiatalok sikeres elindítása a vállalkozói pályán. Most indított kampányunkban új, dinamikus videoklippel http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=qCRdxfVAFfI szeretnénk felkelteni a figyelmüket, és ajánlani számukra egy kiemelten kedvező szolgáltatáscsomagot, mely a pénzügyi segítségen kívül személyre szabott tanácsadást is tartalmaz. Figyelemmel kísérjük fiatal ügyfeleinket, tapasztalatainkkal és szakértelmünkkel segítjük őket átlendülni a kezdeti időszak nehézségein” – árulta el Szekfü Tibor, az Alapítvány ügyvezetője.

A speciálisan fiatal vállalkozóknak kidolgozott hitel Magyarország jelenleg legkedvezőbb hitelkonstrukció ajánlata a 35 év alatti csoportnak. Az RVA kamatkedvezménye jóvoltából az induló kamat ugyanis csupán 1%-os, és később is igen kedvező feltételekkel kamatozik. A hitelkonstrukció részletes leírása http://www.rva.hu/hitelkerelem#usztjunior1

A pénzügyi segítséghez ingyen mentorálás is társul az RVA tapasztalt vállalkozásfejlesztési szakemberei részéről. A „mentor” egy éven keresztül segíti a fiatal vállalkozót az első lépések megtételében, és ingyenes segítségnyújtást biztosít jogi, gazdasági területen, valamint pályázati tanácsadással is szolgál.

Ezen túl a fiatal vállalkozó saját maga is bővítheti vállalkozási ismereteit az ingyenes e-learning rendszer használatával. A moduláris felépítésű tananyag a vállalkozást érintő legfontosabb területekről – jog, számvitel, marketing, menedzsment stb. – ad áttekinthető, könnyen elsajátítható és gyakorlatias ismereteket.

Az e-learning tananyag mintegy kiegészítéseként ajándékban megkapja minden fiatal ügyfél a „Vállalkozási ismeretek - Hogy jobban menjen az üzlet” kézikönyvet, mely az alapoktól ismerteti meg a fiatalokat a vállalkozás indításának és menedzselésének fortélyaival, rengeteg gyakorlati példán keresztül.

További információ:

http://www.rva.hu/ajanlataink_fiataloknak

2014/11/18, RVA Group

Bejelentkezés




Ingyenes Regisztráció itt!