Magunkról


A CREDINFO Nemzetközi Hitelinformációs és Vállalkozásfejlesztési Portál fejlesztője, tulajdonosa és fenntartója a CREDINFO Kft.

A cég tulajdonosai 1993-óta foglalkoznak mikrofinanszírozáshoz és vállalkozásfejlesztéshez kapcsolódó vezetői információs és hitelnyilvántartó rendszerek fejlesztésével.

A cég kiemelt informatikai szolgáltatásai közé tartozik a különböző mikrohitel programok nyilvántartó rendszereinek fejlesztése és üzemeltetése, beleértve Magyarországon az Európai Uniós finanszírozású JEREMIE Mikrohitel program adatnyilvántartási és adatszolgáltatási kötelezettségeit lehetővé tevő - napi adatfeldolgozást és adat transzfert megvalósító – informatikai rendszert is.

Partnereink között tudhatjuk a Magyar Mikrofinanszírozási hálózat ® tagjait (Helyi Vállalkozásfejlesztési Központok) továbbá számos profitorientált hitelintézetet is.


Nemzetközi elismerés:


milano-award_168x120_web01.jpg
A Székesfehérvári Regionális Vállalkozásfejlesztési Alapítvány (RVA ©) - CREDINFO hitelinformációs informatikai szolgáltató rendszerszerrel támogatott - mikrofinanszírozási gyakorlatát 2009-ben az Itáliai Giordano Dell' Amore Foundation által meghirdetett „Mikrofinanszírozás – legjobb gyakorlatok” „Innováció és Fenntarthatóság” Európa Díj 2009 pályázatán az öt legjobb gyakorlat közé választotta a díj tudományos bizottsága. Az elismerésről szóló oklevelet 2009. június 4-én Milánóban vette át Klaas Molenaar-tól, az Európai Mikrofinanszírozási Hálózat (European Microfinance Network - EMN) elnökétől Benczur Nándor a CREDINFO Kft. ügyvezetője és Szekfü Tibor, az RVA ® ügyvezető igazgatója.

mfr_award.jpg
A Székesfehérvári Regionális Vállalkozásfejlesztési Alapítvány (RVA ©) 2011-ben a „BEFEKTETÉS ÉS INNOVÁCIÓ A MIKROFINANSZÍROZÁSBAN – EURÓPA DÍJ 2011” (INVESTMENT AND INNOVATION IN MICROFINANCE EUROPE AWARDS 2011) kategória győztese lett az „Innovatív technológiák alkalmazása” területen, melyet Londonban hirdettek ki és adtak át egy nemzetközi szakmai konferencián.
A Londonban odaítélt díjjal azon szervezetek munkáját kívánták elismerni, akik elkötelezettek az innováció és fejlesztés iránt és bizonyították tettrekészségüket oly módon, hogy a piramis alján elhelyezkedők számára pénzügyi szolgáltatásokat nyújtanak.

Bejelentkezés
Ingyenes Regisztráció itt!